0705881808

Ledarskap&Hund drivs av Chris Edman.
Jag har erfarenhet av nio hundar i hemmet, små envisa ponnyer, unghästar och vilda bråkstakar i stallet. Oavsett djur vi ska samarbeta med, är det viktiga att förstå temperament och förmågor, skapa tillit, mycket glädje och anpassa träning efter individen.
Hur du själv uppfattar dig som ledare är en del i att lyckas. Med mina år som ledarskapskonsult kan jag stärka dig i den rollen. Att vara en bra ledare för sina medarbetare eller för en hund har väldigt många likheter.
Olikheter är t ex att du kan resonera med en människa, och att hunden är tvärsäker på att läsa av - och avslöja - ditt kroppsspråk.
Mejla mig på chris@ledarskaphund.se !

Mina hundar och jag jagar gärna på fjäll och fält i ett par goda vänners lag. Vi gör platsbesök eller eftersök när djur skadats i trafiken. Och ibland jagar vi tillsammans i skogen. Vi tränar i vardagen med att utveckla kontakt, lydnad och ömsesidigt förtroende, även i nya situationer och miljöer... och har roligt tillsammans! Självklart tränas spår och inför fågeljakten. Vi befäster beteende för trevliga jakter med hög etik. 

Jag har tränat i många år för Mattias Westerlund, HundskolanVision och använder hans metoder för inlärning samt hjälpmedel som bl a visionsripa och avanceplatta.

Ledarskap&Hund ingår i FramställningsAB edman7000  www.edman7000.se